+36203634076 solyom7@gmail.com
Új gyógyító jelképrendszer őseink hagyatékából!

 

1. történet:

Fiam több hónapos álláskeresés, sok interjú után volt egy általa vágyott, értékesítéssel foglalkozó céginterjún…..szólt nekem, segítsek, nagyon nagyon szeretne ide bekerülni….Telefonon értesítették, hogy második körbe bejutott, mikor hol kell megjelenni. Egy fehér papírra fekete filccel felrajzoltam a jelet, a Siker jelét, hogy ez legyen ott, ezzel aludt, és erre gondolt. Nyugtató, biztató érzéssel töltötte el 😀 Én magam pedig a tanultak szerint a “kezelés” folyamán kértem a Sikert részére…….és felvették!!!

(H. D.)

2. történet:

Többféle módon is próbáltam használni a jeleket, amit Sólyomtól tanultam, a gyakorlat mellett például testfestéssel, hennával, illetve fehér kartonra rajzolt jellel. Kedvenc és szerintem igen tanulságos történetem osztom meg: anyagi helyzet javítása céljából, magamon is kipróbáltam egy módszert, és az áramlás jelét kezdtem el hordani pénztárcámban…..és hogy működött? Több bevételem lett, érezhető módon, viszont mellette több váratlan és nagyobb kiadásom is! Azaz az “áramlás” határozottan megjelent, de nem maradt több mint ami annak előtte 😀 Tanulság? Vigyázz, mit kívánsz, mert megkapod!

(H. D.)

3. történet:

TamgAltyn – Aranyjelek – már maga szó is izgalmas. És amit takar, az egy másik világba repít el bennünket.

A tanfolyam alatti gyakorlatokon szerzett tapasztalatok alapján – bár tudtuk, hogy így lesz, mégis mindig meglepődtünk – hogy a jelek igencsak működnek.

Akár a kezelt személy kérte valamelyik jelet, amit éppen belső megérzése szerint tartott helyesnek, akár magam választottam ki, a végeredmény mindig siker volt. Érdekes volt megfigyelni, hogy kb. azonos időben érzékeltük mindketten a jelek hatásának beindulását, illetve a kezelés végét jelző érzetet. Mindig megállapítható volt valamilyen változás. Fájdalmak esetén azok enyhülése, szorongás, zaklatottság esetén egy ellazultabb, nyugodtabb állapot megélése volt észlelhető.

A magam életéből egy nagyon vicces esetet tudok elmesélni.
A fiam kresz vizsgára készült és felajánlottam neki, hogy a sikeres vizsga elősegítése érdekében rárajzolgatnék bizonyos jeleket. A fiam arcán olyan kifejezés suhant át, mintha azt mondaná: bolond ez, csak nem forog. Hangosan viszont ennyit jegyzett meg tömören és velősen: – csak nem képzeled, hogy összefirkált fejjel fogok odamenni!
Az ajánlattételkor a barátnője is jelen volt. Egymásra néztünk a lánnyal és hangos hahotában törtünk ki. Aztán a lány annyit mondott a fiamnak, hogy ezek láthatatlan jelek, csak a hatásuk lesz majd érezhető.

A fiam hitte is meg nem is amit mondtunk, de a vizsga reggelén idejött hozzám és nagy kegyesen megengedte, hogy rárajzoljam az általam segítőnek vélt jeleket, majd egy papírra is lerajzoltam őket és odaadtam neki, hogy a vizsga alatt tegye a padra a vizsgalap mellé.

Megtette.

S hogy a több tanulásnak köszönhető az biztos, de hiszem, hogy a jelek is közrejátszottak, hogy végül – immár harmadszori és utolsó nekifutásra – de a vizsgája nagyon kevés hibaponttal sikerült. A lányommmal hasonló volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy kevésbé volt hitetlen, könnyebben elfogadta a jelek fölrajzolását és a vizsgája sikeres volt – első lendületre. De tettem a pénztárcámba is jeleket, amik elősegítik, hogy az anyagi lehetőségek hatékonyabban áramoljanak s lehetőleg mindig meglegyen a szükséges fedezet. Gyakran élek ezzel a lehetőséggel, és csak javasolni tudom mindenkinek: legyünk nyitottak őseink bölcsességére, hagyatékára és ezekre a gyógyító módszerekre, hiszen ezeknek nincsenek mellékhatásaik. Köszönet Sólyomnak, hogy megismertette velünk ezen jeleket, melyek egy része ősi, más részét Ő maga kapta és adta nekünk tovább, hogy életünk jobban kiteljesedjen, egészségesebbek és sikeresebbek lehessünk.

P.T.B.

4. történet:

3-éves gyermeknek epilepsziás tünetei voltak. Arany Jelek adásának segitségével álapota javult, tünetmentes 1 éve. Életvidám, mosolygós a gyermek .

(B. B.)

5. történet:

Egy ismerősömnek a barátjával a kapcsolatuk megszakadt és elköltözött, az ismerősöm autóját elvitte magával.Többször kérte vissza tőle, de a volt barátja elutasitotta. Az ismerősöm mondta, hogy a munkájához szüksége van az autójára. Az Arany Jelek segitségével történt, hogy a volt barát 5 nap után elküldte az autó kulcsát az ismerősömnek. 7. nap indult el kis segitséggel. Ismerősöm boldog volt, hogy 8 hónap után használhatja újra az autóját.

(B. B.)

6. történet:

Havi ciklusi problémái voltak 40-éves hölgynek. Elment orvosi vizsgálatra és tudatták vele: lehet, hogy várandós, de a javulás elmaradt. Kis idő múlva megvizsgálták s közölték vele, hogy 1,5 cm-es daganata van. Javasoltak neki infúziós kezelést, de csak 3 hónappal későbbre kapott időpontot .Az Arany Jel kezelése után egy hónap múlva megvizsgálták s tünet mentes volt.

(B. B.)

7. történet:

Egy fiatal ember fát fürészelt és súlyos sérülés történt a mutató ujjával. A műtét után két hét múlva begyulladt a ujja. Az Arany Jel kezelése után rövid idő alatt javulás jött létre és a duzzanat is elmúlt.

(B. B.)

8. történet:

A jelek használata beépült az életembe, mert azt tapasztalom, hogy mind másokon, mind saját magamon alkalmazva nagyon hatásos gyógyító eszköz. Saját magam számára leginkább az összpontosításban, illetve a csapatmunka jó összehangolásában kérem a jelek segítségét, de szükség szerint jól segített már ez a módszer akár a tárgyalókészségem finomításában, akár fájdalomcsillapításban vagy éppen tisztán látásban is. Másokon alkalmazva kivétel nélkül jól használtam összpontosításra, fájdalom összegyűjtésére és betegség kiszívására, gyorsabban gyógyult általa pl. az ínszalag szakadás, ficam, fülfájás, arcüreg gyulladás, de még vesekő kihajtásában is igen erős hatása volt! Itt szeretném feltétlenül megemlíteni, hogy saját tapasztalatom az volt, hogy legjobb hatásfokkal akkor lehet használni, ha kombinálom más gyógyító módszerekkel, pl. azokkal, amiket az Ősforrás Iskola Gyógyító szintjén tanultam! Így sokszor tapasztaltam, hogy amikor jelgyógyítással akartam kezelni valakit, először nem kaptam jelet, mindaddig, míg valami más problémát el nem hárítottam az útból – pl. szükség volt előbb egy lélekrész visszatérítésre, rontás levételre vagy akár csak az illető olyan szintű ellazítására, hogy elaludjon, mert csak akkor vált nyitottá a kezelésre. Tapasztalatom szerint, amikor ezek az akadályok elhárultak, azonnal kaptam is a megfelelő jelet, vagy akár jelek kombinációit, amik aztán ki tudták fejteni áldásos hatásukat. A gyógyító dal már maga is ellazít, segít a kezelendő embernek, hogy nyitottá váljon a gyógyításra. Sokan mondták el, hogy otthon is énekelgetik, mert megnyugtatja és bizakodóvá teszi őket. Így aztán a jelgyógyítással együtt a hanggal való gyógyítás módszere is nagyon jó eredményeket mutat, és ezt az emberek saját maguk is alkalmazzák, mert érzik hatásosságát. Összegezve elmondhatom, hogy a jelekkel való gyógyítás nagy segítség testi-lelki betegségek kezelésében, sőt, a jellemformálásban is. Erőt ad, hogy ne engedjünk a könnyebb útnak, hanem énünk jobbik oldalát erősítsük meg önmagunkban; türelmetlenség és elégedetlenség helyett választhatjuk a türelmet, belső békét, tisztán látást, szeretetet!

Köszönöm a sok JÓT, amit kaptam ezzel, és a többi gyógyító módszerrel, és továbbra is törekszem rá, hogy amit elsajátítottam, azzal másokon segítsek, mert ezeket csak magam számára használni szeretetlenség és önzés.

(F. E.)

9. történet:

Hatvan éves hölgy ismerősömnek egy-két napja egész testén viszketési tünetei voltak. Pár Aranyjel kezelésre tünetei csökkentek és hamarosan megszűntek, visszatért a jókedve.

Középkorú ismerősöm munkájában a keze a párától igénybe van véve. Keze két ujja között bepirosodott és elviselhetetlen égés érzete volt. Egy Aranyjel kezelésre az égő érzése elmúlt. Pár kezelésre ujjai között a szín elváltozás eredetire rendeződött.

Fiatal hölgy imerősöm előadói munkakörben dolgozik, mely a hangszálait igénybe vette. Érthetetlen suttogó hangon tudott csak beszélni és mutogatással fejezte ki magát. Többszöri, több napi Aranyjel kezélésre 9 nap után elkezdett rekedtes hangon beszélni, majd pár nap múlva érthetően és a megszokott hangon szólalt meg,

(B.B)