Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. és hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál.
Osho.

   
Tengri alak
Áldás!

Szeretettel köszöntünk
ősiségünk és jövőnk, az
eredendő szerves magyar
hagyomány honlapján.

A világkép mindent átsző:
 a nyelvet, tárgyi kultúrát,
szertartásokat, mesét,
zenét, táncot...

Találj utat ezekhez,
találj utat hozzánk ebben
az összekavarodott világban,
hogy életed
a Végtelen Teremtés rendje
szerint működhessen.

Találj választ
léted fontos kérdéseire
a hagyaték megismerése
és saját tapasztalások által.

Az út nyitva áll.

Indulj el...

Sólyomfi-Nagy Zoltán
és a Tengri Közösség
 


Újdonságok, Felhívások

Ősforrás logo

Új kezdő csoport indul:

Mosonmagyaróváron 2018. január 6-7-én
és Debrecenben 2018. márciusában!

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Az ŐSFORRÁS TÁTOS ÖSVÉNY önismereti és gyógyító tanítások, gyakorlatok sora. Őseink hagyományait alázattal, tisztelettel felhasználva, életünket jobban megértő emberekké válhatunk.

 A képzés ajánlott segítő foglalkozásúak: pedagógusok, gyógypedagógusok, pszichológusok, természetgyógyászok számára, de mindenkinek, akit érdekel a régiek tudása s annak használata a mai életben.

  Alap Szint (12 hétvége, havi egy alkalom)


Melyben az elméleti alapozás után megtanuljuk a legfontosabb technikákat, melyekkel kapcsolatot tarthatunk a láthatón túli világgal, belső erőre tehetünk szert, gyógyító módszereket tanulunk és elindulunk az öntisztítás és őszinte önmegismerés útján:
 • I. Rét: (hétvége): Tiszta források (írott források – a közelmúlt és korunk hagyományőrzői - őseink világképe, vallása, szertartásai, szimbólumai – magyar őstörténet – a négy alapelem)
 • II. Rét: A révülés, lélekutazás (erőgyakorlatok - tűnődés /meditáció/ - kapcsolat a Segítővel és a Tanítóval– révülés /lélekutazás/ - szusz és isz - gyógyítási módszerek alapjai)
 • III. Rét: Lélekgyógyászat (a lélekvesztés, depresszió testi és lelki kezelése – „léleköntés”
 • IV. Rét: Születés, belépés (csillagos bűvölés – újjászületés gyakorlatok – önelfogadás – szellemi kapcsolat az ősökkel – léleksúlyok lerakása – gyógyító és tisztító gyakorlatok)
 • V. Rét: Szeretet, szerelem, párkapcsolat (a női és férfi lét eredendő üzenetei – párkapcsolati sérülések feldolgozása)
 • VI. Rét: Halál és átlépés (őseink halál-képzete, búcsúztató szertartásai – találkozás elmentekkel – haldoklók segítése – felkészülés saját átlépésünkre – küszöb és eresz
 • VII. Rét: Csillagbölcselet (csillagbölcseleti alapismeretek - révülések, lélekutazások a csillagok, bolygók közé – az Univerzum üzenetei személyes életünkben)
 • VIII. Rét: Szabadulás a félelemtől (belső feszültségek, megfelelési kényszerek okozta görcsök oldása – szembesülés félelmeinkkel – bizalom a Teremtésben – félelemoldó gyakorlatok)
 • IX. Rét: Erőtárgyak (erőnövény, szellemi szövetséges keresése - faragások, bőrtárgyak alkotása – személyes erőtárgy készítése)
 • X. Rét: Beszélgetés fákkal, madarakkal (erőhelyek a természetben – fák, madarak, patakok, kövek, felhők bölcsessége  – sólyom-nézés, szarvas-nézés)
 • XI. Rét: Kör, örvény, labirintus (szakrális körtáncok  – gyógyító szimbólumok – harmonizálás rezgéssel – gyógyító mozdulatok, szertartások)
 • XII. Rét: Szabadság, Isten (kapcsolat Istennel – elmerülés a Végtelenbe – belső béke és egészség)

Részletek...
  
2018. AUGUSZTUS 22-26.
Helyszín: Tarján, Ifjúsági Tábor

Az első évek egyértelmű sikere után 2018-ben is megrendezzük a NAPSZARVAS  ÜNNEPet.

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül.

Kísérjétek figyelemmel...!

TOVÁBBI RÉSZLETEK  :  www.sundeer.hu

tamgaltyn logo AI

A TamgAltyn (Arany Jel) tanfolyam 77 ősi magyar és turáni jel megismerésének és használatának útja, melyek erejével az életerő helyreállítható, növelhető, de segít az élet minden területén: kapcsolatok rendezésében, az anyagiak megoldásában, betegségektől való megtisztulásban, a félelmek leküzdésében, a szellemi tanításokban...

A képzés 8 alkalomból (havonta 1x3 óra) áll, melyek során megtanulható a jelek értelme, érezhető azok gyógyító, segítő hatása.

Előképzettséget nem igényel, minden érdeklődőt szeretettel várok!

Új csoport indul 2018 elején:

Budapesten és SzékesfehérváronTovábbi részletek és jelentkezés:
www.tamgaltyn.hu


Ha hiteles forrásból szeretnél tájékozódni, ha az ősök nemzedékek láncolata alatt felhalmozott tudása érdekel, ha a tisztelet és alázat útján jársz:


kunyhozas2
ejjeli tuz szerIdőpont: 2017. december 21-én, csütörtök déltől másnap délig.
Helyszín: Gúta, Csallóköz, Vermes Törzs területe
Szeretettel várjuk azokat, akik ősi rend szerint, elsősorban az elmélyült szellemi együttlétet keresik egy ilyen szent időben.
Akik a virrasztással, közös dobolásokkal, ősök felé való tisztelet kifejezésével töltenék a napot.
Akik az év legsötétebb idején szeretnének Izzasztó Kunyhó Szeren részt venni (nem kötelező).
Akiknek a hajnali Nap-köszöntés valóban az Új Fény, az Új Év eljövetelét jelenti.
Azokat, akik hasonló gondolkodású emberek között szeretnék jól érezni magukat.
Azokat, akik többet tudnának meg eredendő világképünkről és ősvallásunkról.
Akik az éjféli révülésben a magyarság sorskérdéseire keresik a választ.
Akiket érdekel a KARAUL hagyomány, az Őrzés útja...
Tengerjó Áldás
Sólyom
Kedves Útonjárók!

A TENGRI.HU oldal szeretne segíteni azoknak, akik a szerves kultúrák iránt nyitottak, szellemi úton járnak s ugyanakkor magánéletükben is fontos számukra egy hasonló érdeklődésű pár megtalálása. Az "Ég és Föld" párkeresőt ezért indítottuk el.

A Párkereső frissült!
Részletek a bővebben után...

készítette | mézgeri | 2014    

TENGERJÓ ÁLDÁS
Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank
A weboldal cookie-kat használ a látogatottság számolásához és a nyelvbeállításhoz.